CPU-houders

Werkt u met een vaste computer of thin client? En staat deze op uw bureau of juist op de grond? Door het gebruik van een instelbare computerhouder creëert u meer ruimte op en onder uw werkplek. Wij monteren deze zogeheten CPU-houders zwevend onder het werkblad. Uw computer hangt dan op een stevige en veilige manier onder uw bureau.

U hebt zo meer ruimte op uw bureau, uw werkplek is beter schoon te houden en u hebt geen last meer van het hinderlijke gezoem van de ventilator van uw computer.

De voordelen

  • Een schonere werkomgeving
  • Meer ruimte op uw werkplek
  • Geen last van gezoem
  • Geen risico op stoten
  • Langere levensduur van uw computer

Gratis proefplaatsing

Wilt u weten hoe u CPU-houders het beste kunt toepassen in uw werkomgeving? Vraag een gratis proefplaatsing aan.

Proefplaatsing aanvragen

Passende CPU-houder

De beste keuze voor een CPU-houder is voor iedere situatie verschillend. Wij houden in ons advies rekening met de grootte en het gewicht van de computerkast, de mate van bereikbaarheid, diefstalgevoeligheid en efficiënt ruimtegebruik onder uw tafel. Uiteraard kijken we ook welk design het beste past bij de uitstraling van uw werkplek.

Omdat wij samenwerken met veel verschillende aanbieders kunnen wij u een echt onafhankelijk en eerlijk advies geven.

CPU-houders en kabelmanagement

De montage van CPU-houders gebeurt vaak in combinatie met de installatie van monitorarmen en het uitvoeren van kabelmanagement. Op die manier maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden om een schonere, flexibele en aangename werkomgeving te realiseren voor uw medewerkers.

Meer over kabelmanagement