werkplek ergonomie - ergonomische bureau stoel - balans stoel voor kantoor - werkplek verbetering - werkplek bekabeling - dubbele monitor stand -elektrificatie

Comatters & Sekondant slaan de handen in een voor een zorgeloze IT verhuizing & migratie.

Het verhuizen en vervangen van IT hardware is een specialistische klus waarbij kennis en ervaring doorslaggevend zijn voor een goed resultaat. 

Of het nu gaat om een externe/interne verhuizing of om een migratie van uw huidige hardware, het gebeurt altijd onder grote tijdsdruk. Onze klanten willen tenslotte dat hun medewerkers zoveel mogelijk kunnen doorwerken. Ons team is hierin getraind en neemt een hoop werk uit handen.

Zo zijn wij door Sekondant gevraagd de IT migratie uit handen te nemen en op de nieuwe locatie op te bouwen. In het traject hebben wij ruim 300 werkplekken ontkoppeld, verpakt, verhuis klaar gezet en weer heropgebouwd op de nieuwe locatie. In samenspraak met onze projectmanagers is er een plan van aanpak geschreven om het gewenste resultaat haalbaar te maken.

Sekondant heeft alles uit de kast getrokken om de nieuwe locatie te voorzien van alle gemakken. Zo hebben wij de opdracht gekregen om op de werkplekken nieuwe Ergotron LX dual monitorarmen te monteren welke voorzien zijn van een dynamische hoogte verstelling middels een handgreep. Ook hebben wij Filex Desk 2.0 opbouw units geplaatst voorzien van 2x230v en dubbele USB charge zodat de gebruiker altijd stroom binnen handbereik heeft.

Op alle werkplekken hebben wij ook de portreplicators uitgelopen, geplaatst en afbekabeld die zorgen voor een slimme en gemakkelijk verbinding tussen de gebruiker zijn laptop en de beeldschermen middels de laatst USB-C technologie.

Een mooi traject waar wij met trots op terug kijken.

Wilt u meer weten over onze diensten, bezoek dan onze website; www.comatters.nl/diensten