Werkplek Reiniging

Hebt u er wel eens bij stilgestaan hoeveel vuil en bacteriën zich op uw werkplek ophopen? En wist u dat veruit de meeste bacteriën zich aan uw IT hardware hechten? Zonder speciale apparatuur kunt u uw toetsenborden, beeldschermen, telefoons en andere hardware alleen oppervlakkig reinigen.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw werkplekken professioneel te laten reinigen. Dat kan als zelfstandig project of als aanvullende dienst bij kabelmanagement, verhuizing of installatie.

De voordelen

  • Een écht schone werkomgeving
  • Minder ziekteverzuim
  • Langere levensduur van uw hardware
  • Minder kans op storing en uitval

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in professionele reiniging van uw werkplekken en/of serverruimte? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Dieptereiniging

Het grondig reinigen van uw IT-apparatuur valt niet binnen de scope van een schoonmaakbedrijf. En dat terwijl een toetsenbord gemiddeld meer bacteriën bevat dan een toiletbril! Onze gecertificeerde medewerkers kunnen met behulp van onder andere compressielucht een dieptereiniging uitvoeren.

Zo zorgt u voor een schone en prettige werkomgeving voor uw medewerkers. Het is ook een duurzame oplossing, want met een (regelmatige) dieptereiniging voorkomt u dat hardware onnodig en voortijdig wordt afgeschreven.

Reiniging van datacenters / serverruimtes - ESD reiniging

ESD Protective Symbol Yellow - Electro Static Discharge - elektrostatische ontlading

Voor het schoonmaken van datacenters en serverruimtes maken wij gebruik van specialistische ESD (Electro Static Discharge) reiniging. Elektronische apparatuur is zeer gevoelig voor elektrostatische ontlading. Deze ontlading is niet voelbaar voor personen, maar kan onherstelbare schade toebrengen aan uw IT-apparatuur. Door periodieke ESD reiniging verkleint u de kans op storing en beschadigingen in uw datacenter of serverruimte.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van werkplekreiniging en ESD reiniging? Neem dan contact op met één van onze specialisten.