Onze Diensten

Een optimale werkplek met onze dienstverlening.

Niet iedereen dezelfde behoeften heeft, is er wel een aantal kenmerken te benoemen waaraan een goede werkruimte sowieso moet voldoen. Zo moet een werkomgeving schoon, gezond, veilig én functioneel zijn.

Met onze dienstverlening sluiten we aan bij deze basisbehoeften. We werken nauw samen met onze klanten en partners. Daardoor kunnen we u een maatwerk oplossing bieden en u alle zorg uit handen nemen voor het optimaliseren van uw werkomgeving.

Kabelmanagement

Hoe ziet uw werkplek eruit? Bergen stof en loshangende kabels? Of zijn snoeren wel weggewerkt, maar dan zo kort dat het bureau op uw flexplek niet meer in hoogte verstelbaar is?

Met ruim 20 jaar ervaring in de branche zijn wij specialist op het gebied van kabelmanagement. Wij kunnen voor iedere omgeving een passende oplossing verzorgen.

kabelmanagement
Verhuizing - IT verhuizing - Montage - migratie - installatie - werkplek verhuizing

IT-verhuizingen & Migraties

Hebt u binnenkort een verhuizing van uw kantoor op de planning staan? Of is uw IT hardware toe aan een grootscheepse vervanging? Grote kans dat u dan nu een beetje zenuwachtig begint te worden. Verhuizingen en migraties zijn immers stressvolle projecten die onder grote tijdsdruk moeten worden uitgevoerd.

Wij nemen u graag de zorg voor uw IT-apparatuur uit handen, zodat u zich kunt focussen op andere belangrijke zaken.

Montage & Installatie

Voor alle producten die wij leveren kunnen wij de montage en installatie verzorgen. Uiteraard doen wij dit graag in combinatie met onze kabelmanagement concepten. Daarnaast zijn onze enthousiaste monteurs zeer ervaren in het installeren van uw computersystemen en audiovisuele apparatuur.

Wij worden vaak door onze partners ingehuurd voor montage en installatie bij de klant.

montage en installatie - werkplekbekabeling - werkplekverbetering
toetsenbord reiniging - office reiniging - schoonmaken werkplek

Werkplekreiniging

Alleen een doekje over uw werkplek halen is niet genoeg om een schone werkomgeving te krijgen. Toch gebeurt in de meeste organisaties niet veel meer dan dat. Maar wist u dat vuil en stof niet alleen vies zijn, maar ook nog eens gevaarlijk?

Met onze gespecialiseerde reinigingsmethoden beperkt u het risico op schade aan uw elektronische apparatuur en geeft u uw medewerkers een schone en gezonde werkomgeving.

Neem contact met ons op
Say Hello!

Bent u op zoek naar mogelijkheden om een inspirerende en goed functionerende werkomgeving te realiseren? Gaat u binnenkort uw werkplekken verhuizen? Of heeft u een ander inrichtingsvraagstuk?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Uiteraard kunt u ons ook altijd even bellen of mailen.

13 + 12 =