Onze diensten

 

Een optimale werkplek met onze dienstverlening

U wilt het beste uit uw medewerkers halen. Een prettige werkomgeving helpt daarbij. En hoewel niet iedereen dezelfde behoeften heeft, is er wel een aantal kenmerken te benoemen waaraan een goede werkruimte sowieso moet voldoen. Zo moet een werkomgeving schoon, gezond, veilig én functioneel zijn.

Met onze dienstverlening sluiten we aan bij deze basisbehoeften. We werken nauw samen met onze klanten en partners. Daardoor kunnen we u een maatwerk oplossing bieden en u alle zorg uit handen nemen voor het optimaliseren van uw werkomgeving.

Flexible werkplek - laptop houder - monitorarm - laptopstand - werkplek ergonomie - akoestische panelen
Installatie - montage - werkplekbekabeling - kabelmanagement

Kabelmanagement

Hoe ziet uw werkplek eruit? Bergen stof en loshangende kabels? Of zijn snoeren wel weggewerkt, maar dan zo kort dat het bureau op uw flexplek niet meer in hoogte verstelbaar is?

Met ruim 20 jaar ervaring in de branche zijn wij specialist op het gebied van kabelmanagement. Wij kunnen voor iedere omgeving een passende oplossing verzorgen.

Meer over kabelmanagement

IT-verhuizingen

Hebt u binnenkort een verhuizing van uw kantoor op de planning staan? Of is uw IT hardware toe aan een grootscheepse vervanging? Grote kans dat u dan nu een beetje zenuwachtig begint te worden. Verhuizingen en migraties zijn immers stressvolle projecten die onder grote tijdsdruk moeten worden uitgevoerd.

Wij nemen u graag de zorg voor uw IT-apparatuur uit handen, zodat u zich kunt focussen op andere belangrijke zaken.

Meer over verhuizingen en migraties
Kantoor verhuizing - verhuizing en migratie - IT verhuizing
montage - werkplekbekabeling - montage en installatie werkplek

Installatie

Voor alle producten die wij leveren kunnen wij de montage en installatie verzorgen. Uiteraard doen wij dit graag in combinatie met onze kabelmanagement concepten. Daarnaast zijn onze enthousiaste monteurs zeer ervaren in het installeren van uw computersystemen en audiovisuele apparatuur.

Wij worden vaak door onze partners ingehuurd voor montage en installatie bij de klant.

Meer over montage en installatie

Werkplekreiniging

Alleen een doekje over uw werkplek halen is niet genoeg om een schone werkomgeving te krijgen. Toch gebeurt in de meeste organisaties niet veel meer dan dat. Maar wist u dat vuil en stof niet alleen vies zijn, maar ook nog eens gevaarlijk?

Met onze gespecialiseerde reinigingsmethoden beperkt u het risico op schade aan uw elektronische apparatuur en geeft u uw medewerkers een schone en gezonde werkomgeving.

Meer over werkplekreiniging
toetsenbord reiniging - office reiniging - schoonmaken werkplek