Over ons

Comatters: een naam die staat voor de dingen waar wij in geloven. Vrij vertaald betekent het zoveel als ‘samen doen we ertoe’, oftewel samen maken we het verschil!

Samen, omdat onze organisatie ontstaan is uit de fusie van Traject IT en XS4Office. Samen, omdat we werken met een hecht team dat graag gezamenlijk de schouders eronder zet. Maar vooral ook samen, omdat een goede samenwerking met onze klanten én partners essentieel is voor het succes van onze werkzaamheden.

Onze missie en visie

Wij geloven dat iedereen een prettige en goed functionerende werkomgeving verdient. In een prettige en goed functionerende werkomgeving functioneren uw medewerkers efficiënter, zijn ze gezonder en gelukkiger en is er daardoor minder ziekteverzuim. Met de producten en diensten die wij aanbieden richten wij ons dan ook op het verbeteren van de werkomgeving.

We zorgen dat uw werkruimte schoon, gezond en veilig is door bijvoorbeeld het uitvoeren van kabelmanagement en werkplekreiniging. We zorgen dat uw werkplekken gebruiksvriendelijk en ergonomisch zijn door bijvoorbeeld de installatie van monitorarmen en elektrificatie-units. En we zorgen voor rust en sfeer in uw werkomgeving door het toepassen van akoestische elementen.

Een ervaren en enthousiast team

Hard werken en plezier maken gaan voor ons hand in hand. Want ook binnen onze eigen organisatie is een prettige werkomgeving belangrijk. We zijn een hecht team en samen gaan we altijd voor het beste resultaat.

Onze ervaren servicemonteurs komt u zeven dagen per week tegen bij klanten in binnen- en buitenland. Zij zijn in het bezit van onder andere VOG en VCA.

Onafhankelijk en eerlijk

Het is ons doel om onze klanten blij te maken. Wij adviseren u dan ook graag over de producten en diensten die het beste bij uw situatie passen.

Wij zijn niet gebonden aan één enkele leverancier, maar hebben solide partnerships met vrijwel alle grote spelers in de inrichtingsmarkt.

Een greep uit onze partners:

A en H Meyer
bachmann
dataflex
humanscale
newstar
novus
ratio
zens