Over ons

Comatters: een naam die staat voor waar wij in geloven. Vrij vertaald betekent het zoveel als ‘samen doen we ertoe’, oftewel samen maken we het verschil!

Samen, omdat onze organisatie ontstaan is uit de fusie van Traject IT en XS4Office. Samen, omdat we werken met een hecht team dat graag de schouders eronder zet. Maar vooral ook samen, omdat een goede samenwerking met onze klanten én partners essentieel is voor het succes van onze werkzaamheden.

Xander van Santen & Sebastiaan Eilander

Onze missie en visie

Wij geloven erin dat iedereen recht heeft op een prettige en goed functionerende werkomgeving. In een dergelijke werkomgeving worden mensen gestimuleerd, zijn ze gezonder, is het brein creatiever en wordt er effectiever gewerkt. Dit alles draagt bij aan het werkplezier en het laag houden van het ziekteverzuim.

Improving workspaces

Met het brede scala aan diensten en producten bij Comatters richten wij ons op het verbeteren van de werkomgeving. Als specialist zorgen wij ervoor dat de werkomgeving gezond, schoon en veilig is. Wij doen dit door bijvoorbeeld het uitvoeren van kabelmanagement waarbij de wirwar aan kabels weggewerkt wordt en correct wordt aangesloten.

Naast kabelmanagement zijn wij ook specialist in het reinigen van werkplekken waarbij wij verder gaan dan de reguliere schoonmaak. Met het uitgebreide productassortiment gericht op onze specialisaties kunnen wij een werkomgeving gebruiksvriendelijk en ergonomisch maken. In combinatie met onze installatiediensten zorgen wij ervoor dat niet alleen de oplossing wordt geleverd maar ook meteen gebruiksklaar is. Door juist de extra stap samen met de klant te zetten zorgen wij ervoor dat de werkomgeving gereed is om de optimale ondersteuning te bieden aan de gebruikers.

Comatters Samen ertoe doen voor een betere werkomgeving

Een ervaren enenthousiast team

Hard werken en plezier maken gaan voor ons altijd gezamenlijk op. Want ook binnen onze organisatie gaat werkplezier voorop en vinden wij een prettige werkomgeving van essentieel belang.

In 1998 is de fundering gelegd voor wie wij zijn en waar wij voor staan. Met ons ervaren en enthousiast team staan wij niet alleen binnen Nederland maar ook in het buitenland klaar om met onze kennis en kunde de beste resultaten te boeken. De Comatters monteurs en projectmanagers zijn in het bezit van een VOG en VCA en daarmee overal inzetbaar.

Samen staan wij als team, zeven dagen per weer, klaar om voor onze klanten de werkomgeving te verbeteren.

Onafhankelijk en eerlijk

Om het beste resultaat te kunnen behalen en te voldoen aan onze eisen hebben wij de beste partners nodig om dit mogelijk te maken. Als merk-onafhankelijke specialist zijn wij niet gebonden aan één enkel merk, maar hebben wij een solide samenwerking met de grotere spelers in onze industrie.

Zo werken wij o.a. met Bachmann, Ratio en Zens als gaat om elektrificatie op en rondom de werkplek en merken als Humanscale, Filex en Dataflex als het gaat om werkplek accessoires. Buiten de getoonde en benoemde merken hebben wij een breed scala aan partners die ons werk mogelijk maken.

Wij zorgen ervoor dat de klant altijd de beste oplossing krijgt met het beste resultaat. Wij adviseren u dan ook graag over de producten en diensten die bij uw situatie passen.

 

Logos leveranciers - Onze leverancies- A&H Meyers - Filex - dataflex - bachmann - Novus - Humanscale - Ratio Electric - Ozons