M Power - Humanscale - USB charging - USB C - Headphone - audio ingang - monitor arm -

Humanscale M/Power USB-C laadstation, stijlvol en doelgericht.

M/Power is een laadstation met USB-aansluiting type A/type C en audiodoorgifte geïntegreerd in de voet van een monitorarm van Humanscale.

We gebruiken tegenwoordig tal van apparaten die opgeladen moeten worden zoals smartphones, tablets, headsets, adapters e.d. en dan is het frustrerend om onder het bureau naar een aansluitpunt te moeten zoeken.

Waar in het verleden de PC/Thin Client bovenop het bureaublad aanwezig was om zaken in te pluggen is dat vandaag de dag niet meer gebruikelijk en worden deze onder het blad gemonteerd. Veel bedrijven staan hun werknemers ook niet toe dat de smartphones wordt opladen door deze op de computer aan te sluiten vanwege het risico op het downloaden van vertrouwelijke gegevens of overbrengen van schadelijke virussen of bugs.

Humanscale heeft een oplossing gelanceerd welke de ongemakken weghaalt en de gebruiker de mogelijkheid biedt om al zijn mobiele apparatuur op te laden. Hierbij staat gegevens gevoeligheid hoog in het vaandel, in tegenstelling tot de bekende M/Connect oplossingen is de M/Power de versimpelde versie welke niet verbonden staat met de Computer of Thin Client als het gaat om data overdracht.

De M/Power kent de volgende eigenschappen:

  • Twee snellaad USB-A poorten
  • Snellaad USB-C poort
  • Combinatie hoofdtelefoon en microfoon poort
  • Audio uitgang voor de verbinding met de PC/Thin Client
  • Kensington beveiligingspoort
  • LED-statuslampje

Wil u meer weten over de M/series en het product uitproberen dan staan wij voor u klaar.