Comatters Logo - improving workspaces

Open Sollicitatie

Bij Comatters zijn wij continu in beweging, waardoor ons vacature-aanbod geregeld verandert. Staat de vacature, die je zoekt niet online, maar wil je toch graag bij ons werken? Geen nood! Wij zijn altijd op zoek naar talent en niet al onze openstaande vacatures staan op onze website. Stuur ons dus vooral een open sollicitatie.

Wil je een open sollicitatie sturen? Leuk! Stuur dan je CV en je motivatiebrief. Het is belangrijk om in je sollicitatiebrief aan te geven:

  • Waar je interesses liggen;
  • Waarom je graag bij Comatters wilt komen werken;
  • Wanneer je beschikbaar bent. 

Als wij je open sollicitatie ontvangen, dan kijken wij bij het team, dat zich bezighoudt met jouw vak- of interessegebied of er op dat moment een geschikte vacature is of binnenkort ontstaat. In dat geval nemen wij contact met je op.

Is er geen geschikte vacature, dan is het mogelijk dat wij jouw brief nog gedurende een aantal maanden bewaren. Ontstaat er binnen die periode alsnog een (mogelijk) geschikte vacature, dan nemen we contact met je op. 

Sollicitaties kunnen naar Xander van Santen (HR) via vacature@comatters.nl.

Onze Dinesten - Kabelmanagement, montage en installatie, It verhuizingen en migraties, werkplekreiniging
Onze producten - monitorarmen, cpu houders, akoestiek, elektrificatie

Neem contact met ons op
Say Hello!

Bent u op zoek naar mogelijkheden om een inspirerende en goed functionerende werkomgeving te realiseren? Gaat u binnenkort uw werkplekken verhuizen? Of heeft u een ander inrichtingsvraagstuk?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Uiteraard kunt u ons ook altijd even bellen of mailen.