Comatters Logo - improving workspaces

Website disclaimer

[vc_row row_height_percent=”0″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ column_width_percent=”100″ shift_y=”0″ z_index=”0″ css=”.vc_custom_1591200682002{margin-bottom: 5px !important;}” shape_dividers=””][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading]

Website disclaimer

[/vc_custom_heading][vc_column_text]Laatst herzien: 26-05-2020

Alle getoonde informatie op de Comatters site is uitsluitend bedoeld om informatie te verschaffen over onze diensten en producten. Informatie, welke incorrect en/of onvolledig is, kan zonder vooraankondiging worden gewijzigd en/of worden ingetrokken. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De beschikbare informatie biedt geen garantie aangaande juistheid, volledigheid en/of geschiktheid.

Door onze website te bezoeken stemt u in met deze disclaimer en gaat u ermee akkoord dat Comatters niet aansprakelijk is voor schade, in welke vorm dan ook, als gevolg van o.a. onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, het gebruik van, door Comatters via deze website, verstrekte informatie, adviezen, ideeën en/of materiaal en/of het gebruik van informatie of materiaal van websites verbonden aan deze website of waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen. Tevens aanvaardt Comatters geen aansprakelijkheid voor schade, in welke vorm dan ook, die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen of onderbrekingen van of fouten of vertragingen in het verstrekken van informatie of diensten door Comatters via deze website.

De informatie op de website is beschermd waarbij alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten eigendom zijn van Comatters of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Comatters. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]