Comatters Logo - improving workspaces

”Hoe kan je de kabels onder het bureau wegwerken?”

Er zijn verschillende methodes om de kabels onder het bureau netjes
weg te werken, onze voorkeur gaat uit naar het bekabelen met Cable Grips. 

Voor vele zijn de kabels op een werkplek een doorn in het oog, het doet afbreuk aan het meubel en creëert onrust bij de gebruikers. Een veel gestelde vraag is dan ook ”hoe kan je de kabels onder het bureau wegwerken?!”. Het antwoord hierop is niet altijd even simpel en dient er een aanpassing te worden gedaan aan het meubel. Een veel toegepaste methode is het plaatsen van Cable Grips, ook wel bekend als kabelgolf, aan de onderzijde van het meubel.

Cable Grips bieden de mogelijkheid om de kabels onder het bureaublad te plaatsen waarbij zelfs de adapters mee gemonteerd worden. Een alternatief op de Cable Grips is het plaatsen van een kabelgoot waar alle kabels in gelegd kunnen worden. Een kabelgoot heeft als voordeel dat de kabels er gemakkelijk ingelegd kunnen worden en men zo min mogelijk ziet van de kabels. Een groot nadeel van de kabelgoot is dat de kabels in de goot vaak gedraaid en rommelig geplaatst worden. Wanneer een gebruiker een kabel wilt vervangen of aanpassen dan zal de kabelbende eerst geordend moeten worden. Een kabelgoot zorgt er dus niet voor dat de kabels weggewerkt worden maar worden verborgen. Cable Grips vereisen een andere werkwijze, de kabels dienen met een logica geplaatst te worden zodat deze ook weer gemakkelijk aangepast en vervangen kunnen worden.

Wanneer wij ons advies uitbrengen zetten wij vrijwel altijd Cable Grips in, zo ook bij de klant Buster waar wij namens Cubics de werkplekbekabeling hebben verzorgd.

Comatters
Improving workspaces

Werkplek bekabelen - cable eaters - kabel hoes - kabelmanagement - cablemanagement - stroomkabels - veilige werkomgeving - nette werkplek - kabelslangen
Werkplek bekabelen - cable grips - cable eater - vloergoot kabels - kabel goot - elektrificatie
Werkplek bekabelen - kabels netjes wegwerken - monitor armen - USB-c - ergonomische werken - kabel management
Werkplek bekabelen - cable grips - bekabeling - elektrificatie - kabelgoot - stroom kabel - stroomsnoeren - elektrische bekabeling
Onze Dinesten - Kabelmanagement, montage en installatie, It verhuizingen en migraties, werkplekreiniging
Onze producten - monitorarmen, cpu houders, akoestiek, elektrificatie

Neem contact met ons op
Say Hello!

Bent u op zoek naar mogelijkheden om een inspirerende en goed functionerende werkomgeving te realiseren? Gaat u binnenkort uw werkplekken verhuizen? Of heeft u een ander inrichtingsvraagstuk?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Uiteraard kunt u ons ook altijd even bellen of mailen.

6 + 1 =