Comatters Logo - improving workspaces

Akoestiek

Kantoorgeluiden vormen een grote bron van ergernis voor de meeste medewerkers. Of het nu gaat om luidruchtige collega’s of zoemende printers, veel geluiden leiden af en halen mensen uit hun concentratie. Zo kunnen uw medewerkers minder efficiënt werken. Bovendien raken ze vaker vermoeid en overprikkeld, met eventuele gezondheidsklachten als gevolg.

Omdat werkruimtes steeds opener worden en er vaker met meerdere mensen in één ruimte wordt gewerkt, neemt de overlast van geluiden alleen maar toe. Met ons aanbod op maat gemaakte akoestische panelen kunt u deze bron van ergernis eenvoudig wegnemen.

Vraag een gratis proefplaatsing aan

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor akoestische oplossingen in uw ruimte?
Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

De voordelen

  • Geen geluidsoverlast meer
  • Volledig maatwerk
  • In iedere RAL-kleur of met fotoprint
  • Te combineren met elektrificatie of verlichting
  • Brandveilig

Akoestische scheidingswanden

Akoestische panelen zijn een perfecte oplossing voor het creëren van privacy én voor geluidsabsorptie. Deze scheidingswanden kunnen we rond de werkplek of vrij in de ruimte plaatsen. Afhankelijk van uw situatie monteren wij de scheidingswanden tussen bureaus, op tafels geklemd, zwevend of staand op de vloer. Daarmee zijn ze bijvoorbeeld ook geschikt voor in hoogte verstelbare bureaus.

Al onze panelen leveren wij als maatwerk in hoogwaardige stoffen of met uw eigen gekozen fotoprint. Wij kunnen de panelen ook voorzien van geïntegreerde data- en stroomaansluitingen en werken de bekabeling netjes weg.

Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen zijn bijzonder decoratief en geluidsabsorberend. Vaak passen we wandpanelen toe in ontvangstruimtes en vergaderzalen. Dit zijn immers ruimtes die wel mooi open moeten blijven, maar waar harde geluiden en galm veel overlast kunnen veroorzaken.

Kiest u voor de bekleding van een volledige wand of voor een paneel dat als het ware als een schilderij aan de muur hangt? Of kiest u voor bijzondere vormen die op zichzelf al een kunstwerk maken, al dan niet in combinatie met LED-verlichting? Wat u ook kiest, wij zorgen er altijd voor dat de panelen bekleed zijn met stoffen uit de hoogste absorptieklasse A en dat alle zichtzijden van het paneel meegestoffeerd zijn.

Akoestische planfondpanelen en akoestische element met elektrificatie

Akoestische plafondpanelen

Akoestische plafondpanelen zijn ideaal om geluidsabsorptie te combineren met verlichting of verfraaiing van uw inrichting. Afhankelijk van uw situatie kiest u voor horizontale of verticale panelen (ook wel baffles genoemd). Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met bestaande verlichting of aanlsuitingen zoals sprinklers die uiteraard bereikbaar moeten blijven. Wij adviseren u graag hierin.

Onze akoestische panelen zijn rondom gestoffeerd en leverbaar in vele kleuren of met fotoprint.

Meer akoestische elementen

Omdat al onze akoestische oplossingen op maat en naar wens gemaakt worden, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat dacht u van verrijdbare akoestische zuiltjes voorzien van stroom- en datapunten? Of op zichzelf staande geluidsabsorberende zitelementen waarmee u fijne concentratieplekken in uw werkruimte creëert? Niets is ons te gek! Sterker nog, wij houden wel van een uitdaging…

Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Andere Diensten

Elektrificatie
Kabelgeleiding
Monitorarmen & CPU Houders

Neem contact met ons op
Say Hello!

Bent u op zoek naar mogelijkheden om een inspirerende en goed functionerende werkomgeving te realiseren? Gaat u binnenkort uw werkplekken verhuizen? Of heeft u een ander inrichtingsvraagstuk?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Uiteraard kunt u ons ook altijd even bellen of mailen.

14 + 4 =