Monitorarmen

Het gebruik van de juiste monitorarm zorgt voor meer ruimte en rust op de werkplek en, belangrijker nog, het zorgt voor de juiste zithouding. Zo voorkomt u onnodige rug-, nek- of oogklachten bij uw medewerkers. Met een monitorarm kunt u uw beeldscherm niet alleen in hoogte verstellen maar bepaalt u ook de afstand tussen uzelf en het scherm.

Het gebruik van monitorarmen maakt werkplekken flexibeler en gemakkelijker schoon te houden. Voor iedere situatie kunnen wij u adviseren over de voor u meest geschikte monitorarmen.

De voordelen

  • Een ergonomische keuze
  • Gezondere werkhouding
  • Flexibele werkplekken
  • Meer ruimte op uw bureau
  • Beter schoon te houden

Gratis proefplaatsing

Wilt u in de praktijk ervaren welke monitorarm voor u de beste keuze is? Vraag een gratis proefplaatsing aan.

Proefplaatsing aanvragen

De beste keuze voor uw vaste of flexibele werkplek

Welke monitorarm voor u het meest geschikt is, hangt af van verschillende factoren. Hebt u een monitorarm nodig voor een vaste of een flexwerkplek? Maakt u op uw werkplek gebruik van één of meerdere beeldschermen? En wat voor type beeldscherm gebruikt u dan? Maakt u gebruik van een vaste computer of is er sprake van integratie met een laptop, tablet of port replicator?

U ziet, uw werkplek is niet zo standaard als u wellicht zou denken. Wij leiden u graag door het enorme aanbod aan mogelijkheden en geven u een onafhankelijk advies op maat.

Monitorarmen en kabelmanagement

U haalt het meeste voordeel uit uw monitorarm wanneer u dit combineert met onze kabelmanagementconcepten. Veel monitorarmen bieden de mogelijkheid om kabels en snoeren netjes weg te werken, maar wanneer u dit niet zorgvuldig doet bestaat de kans op beschadigingen en dataverlies. En wat doet u met de kabels buiten uw monitorarm?

Wij bieden u de mogelijkheid om bij het installeren van uw monitorarmen ook uw volledige kabelmanagement voor u uit te voeren.

Meer over kabelmanagement