Monitorarmen / CPU-houder Monitorarmen

Het gebruik van de juiste monitorarm zorgt voor meer ruimte en rust op de werkplek en, belangrijker nog, het zorgt voor de juiste zithouding. Zo voorkomt u onnodige rug-, nek- of oogklachten bij uw medewerkers. Met een monitorarm kunt u uw beeldscherm niet alleen in hoogte verstellen maar bepaalt u ook de afstand tussen uzelf en het scherm.

Het gebruik van monitorarmen maakt werkplekken flexibeler en gemakkelijker schoon te houden. Voor iedere situatie kunnen wij u adviseren over de voor u meest geschikte monitorarmen.

MonitorarmenDe voordelen

  • Een ergonomische keuze
  • Gezondere werkhouding
  • Flexibele werkplekken
  • Meer ruimte op uw bureau
  • Beter schoon te houden

Gratis proefplaatsing

Wilt u in de praktijk ervaren welke monitorarm voor u de beste keuze is? Vraag een gratis proefplaatsing aan.

Proefplaatsing aanvragen

De beste keuze voor uw vaste of flexibele werkplek

Welke monitorarm voor u het meest geschikt is, hangt af van verschillende factoren. Hebt u een monitorarm nodig voor een vaste of een flexwerkplek? Maakt u op uw werkplek gebruik van één of meerdere beeldschermen? En wat voor type beeldscherm gebruikt u dan? Maakt u gebruik van een vaste computer of is er sprake van integratie met een laptop, tablet of port replicator?

U ziet, uw werkplek is niet zo standaard als u wellicht zou denken. Wij leiden u graag door het enorme aanbod aan mogelijkheden en geven u een onafhankelijk advies op maat.

Monitorarmen en kabelmanagement

U haalt het meeste voordeel uit uw monitorarm wanneer u dit combineert met onze kabelmanagementconcepten. Veel monitorarmen bieden de mogelijkheid om kabels en snoeren netjes weg te werken, maar wanneer u dit niet zorgvuldig doet bestaat de kans op beschadigingen en dataverlies. En wat doet u met de kabels buiten uw monitorarm?

Wij bieden u de mogelijkheid om bij het installeren van uw monitorarmen ook uw volledige kabelmanagement voor u uit te voeren.

Meer over kabelmanagement

CPU-houders

Werkt u met een vaste computer of thin client? En staat deze op uw bureau of juist op de grond? Door het gebruik van een instelbare computerhouder creëert u meer ruimte op en onder uw werkplek.

Wij monteren deze zogeheten CPU-houders zwevend onder het werkblad. Uw computer hangt dan op een stevige en veilige manier onder uw bureau.

U hebt zo meer ruimte op uw bureau, uw werkplek is beter schoon te houden en u hebt geen last meer van het hinderlijke gezoem van de ventilator van uw computer.

CPU-houdersDe voordelen

  • Een ergonomische keuze
  • Gezondere werkhouding
  • Flexibele werkplekken
  • Meer ruimte op uw bureau
  • Beter schoon te houden

Gratis proefplaatsing

Wilt u in de praktijk ervaren welke CPU-houder voor u de beste keuze is? Vraag een gratis proefplaatsing aan.

Proefplaatsing aanvragen

Passende CPU-houder

De beste keuze voor een CPU-houder is voor iedere situatie verschillend.

Wij houden in ons advies rekening met de grootte en het gewicht van de computerkast, de mate van bereikbaarheid, diefstalgevoeligheid en efficiënt ruimtegebruik onder uw tafel.

Uiteraard kijken we ook welk design het beste past bij de uitstraling van uw werkplek. Omdat wij samenwerken met veel verschillende aanbieders kunnen wij u een echt onafhankelijk en eerlijk advies geven.

CPU-houders en kabelmanagement

De montage van CPU-houders gebeurt vaak in combinatie met de installatie van monitorarmen en het uitvoeren van kabelmanagement.

Op die manier maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden om een schonere, flexibele en aangename werkomgeving te realiseren voor uw medewerkers.

Meer over kabelmanagement