Comatters Logo - improving workspaces

Monitorarmen &

CPU-houder

Het gebruik van de juiste monitorarm en CPU-houder zorgt voor meer ruimte en rust op de werkplek en, belangrijker nog, een monitorarm zorgt voor de juiste zithouding. Zo voorkomt u onnodige rug-, nek- of oogklachten bij uw medewerkers. Met een monitor stand kunt u uw beeldscherm niet alleen in hoogte verstellen maar bepaalt u ook de afstand tussen uzelf en het scherm.

Het gebruik van monitorarmen en CPU-houders maakt werkplekken flexibeler en gemakkelijker schoon te houden. Voor iedere situatie kunnen wij u adviseren over de voor u meest geschikte monitorarmen.

Vraag een gratis proefplaatsing aan

Wilt u in de praktijk ervaren welke monitorarm voor u de beste keuze is? Vraag een gratis proefplaatsing aan.

De voordelen

  • Een ergonomische keuze
  • Gezondere werkhouding
  • Flexibele werkplekken
  • Meer ruimte op uw bureau
  • Beter schoon te houden
Monitorarmen en CPU houders

De beste keuze voor uw vaste of flexibele werkplek

Welke monitorarm voor u het meest geschikt is, hangt af van verschillende factoren. Hebt u een monitorarm nodig voor een vaste of een flexwerkplek? Maakt u op uw werkplek gebruik van één of meerdere beeldschermen? En wat voor type beeldscherm gebruikt u dan? Maakt u gebruik van een vaste computer of is er sprake van integratie met een laptop, tablet of port replicator?

U ziet, uw werkplek is niet zo standaard als u wellicht zou denken. Wij leiden u graag door het enorme aanbod aan mogelijkheden en geven u een onafhankelijk advies op maat.

CPU-houders

Werkt u met een vaste computer of thin client? En staat deze op uw bureau of juist op de grond? Door het gebruik van een instelbare computerhouder creëert u meer ruimte op en onder uw werkplek.

Wij monteren deze zogeheten CPU-houders zwevend onder het werkblad. Uw computer hangt dan op een stevige en veilige manier onder uw bureau.

U hebt zo meer ruimte op uw bureau, uw werkplek is beter schoon te houden en u hebt geen last meer van het hinderlijke gezoem van de ventilator van uw computer.

Monitorarmen en kabelmanagement

U haalt het meeste voordeel uit uw monitorarm wanneer u dit combineert met onze kabelmanagementconcepten. Veel monitorarmen bieden de mogelijkheid om kabels en snoeren netjes weg te werken, maar wanneer u dit niet zorgvuldig doet bestaat de kans op beschadigingen en dataverlies. En wat doet u met de kabels buiten uw monitorarm?

Wij bieden u de mogelijkheid om bij het installeren van uw monitorarmen ook uw volledige kabelmanagement voor u uit te voeren.

Andere Diensten

Elektrificatie
Kabelgeleiding
Akoestiek

Neem contact met ons op
Say Hello!

Bent u op zoek naar mogelijkheden om een inspirerende en goed functionerende werkomgeving te realiseren? Gaat u binnenkort uw werkplekken verhuizen? Of heeft u een ander inrichtingsvraagstuk?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Uiteraard kunt u ons ook altijd even bellen of mailen.

2 + 6 =