Comatters Logo - improving workspaces

Elektrificatie

Een stroom- of datapunt is typisch zo’n vanzelfsprekende voorziening waar we niet bij stilstaan. Een stroomvoorziening op de werkplek om een mobiele telefoon, tablet of laptop op te laden is eerder noodzaak dan wens. Net als de aansluitingen die ervoor zorgen dat u in een vergadering de benodigde faciliteiten heeft. Niets vervelender dan een lege laptop waardoor uw presentatie in de war geschopt wordt.

Met onze flexibele en modulaire oplossingen voor stroom, data en draadloos opladen zorgt u voor een werkomgeving die flexibel is en veel gebruiksgemak biedt aan uw medewerkers.

Vraag vrijblijven advies aan

Wilt u weten wat de beste keuze is voor stroom en data in uw werkomgeving? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

 

De voordelen:

  • Een gebruiksvriendelijke werkomgeving
  • Flexibele inzetbaarheid van uw werkruimtes
  • Volledige integratie met uw werkplek
  • Modulair aan te passen aan uw wensen
Bachmann - elektrificatie - USB charge - stroom kabels - elektrische bekabeling
Bachmann - elektrificatie - USB charge - stroom kabels - elektrische bekabeling
stroomdoorvoer - stroom - elektrificatie
elektrificatie - stroom en data - inbouw unit
Bachmann - elektrificatie - USB charge - stroom kabels - elektrische bekabeling
Bachmann - elektrificatie - USB charge - stroom kabels - elektrische bekabeling

Stroom- en dataoplossingen

Het is ons doel uw ruimte zó in te richten dat deze onopvallend voorzien is van alle gewenste stroom- en data aansluitingen. We gebruiken moderne units die alle actuele AV-aansluitingen bevatten. Deze modulaire units zijn bovendien achteraf eenvoudig aan te passen. Zo kunt u uw werkomgeving inrichten voor de behoeften van nu en toch voorbereid zijn op wat u in de toekomst mogelijk nodig heeft.

We bieden een ruime keuze in stroom- en dataoplossingen die wij voor het gemak opsplitsen in opbouw, inbouw en onderbouw producten. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Draadloos opladen met Qi

Steeds meer mobiele devices komen uw kantoor binnen. Mobiele telefoons, tablets, smartwatches, ze zijn niet meer weg te denken uit ons leven. En hoe meer we ze gebruiken, hoe sneller de batterijen leeg zijn. Hoe handig is het dan om zonder gebruik van laadkabels, stekkers en adapters toch uw mobiele apparaten op te kunnen laden? Op uw eigen werkplek, of misschien juist in de kantine tijdens de lunch.

Wij leveren oplossingen met Qi-gecertificeerde laadtechnologie. Deze kunnen zowel zichtbaar als onzichtbaar in uw meubilair geïnstalleerd worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Andere Diensten

Monitorarmen & CPU Houders
Kabelgeleiding
Akoestiek

Neem contact met ons op
Say Hello!

Bent u op zoek naar mogelijkheden om een inspirerende en goed functionerende werkomgeving te realiseren? Gaat u binnenkort uw werkplekken verhuizen? Of heeft u een ander inrichtingsvraagstuk?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Uiteraard kunt u ons ook altijd even bellen of mailen.

7 + 4 =