Comatters Logo - improving workspaces

Verhuizingen & Migraties

Wanneer u uw kantoor gaat verhuizen komt daar een hoop bij kijken. En terwijl u alles in goede banen probeert te leiden, wilt u ook dat uw medewerkers en uw klanten zo min mogelijk hinder ondervinden van de verhuizing. Wij hebben ruime ervaring met het verhuizen van IT hardware en denken graag met u mee over de beste aanpak voor een soepele migratie.

In combinatie met onze diensten op het gebied van kabelmanagement, installatie en reiniging helpen we u om van uw nieuwe locatie een prettige en goed functionerende werkomgeving te maken.

Verhuizing - IT verhuizing - Montage - migratie - installatie - werkplek verhuizing

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Gaat u binnenkort verhuizen of wilt u uw IT-omgeving migreren?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen

  • Volledige controle over uw IT-verhuizing
  • Minder downtime van uw systemen
Kantoor verhuizen - beeldscherm eraf halen

Uw IT-verhuizing in goede handen

Het verhuizen of vervangen van IT hardware is een specialistische klus. Of het nu gaat om een externe of interne verhuizing of om een migratie van uw huidige hardware, het gebeurt altijd onder grote tijdsdruk. U wilt tenslotte dat uw medewerkers zoveel mogelijk kunnen doorwerken. Ons team is hierin getraind en kan u een hoop werk uit handen nemen.

Wij koppelen computers en randapparatuur los en maken ze klaar voor transport. Op de nieuwe locatie sluiten we uw hardware weer aan en zorgen we dat alles werkzaam is.

Serververhuizingen
Wij zijn ervaren in het in- en uitbouwen van serverruimtes en het uitvoeren van patchwerkzaamheden. Indien gewenst kunnen we ook uw netwerk aanleggen.

Projectmanagement

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt zeker voor projectverhuizingen en in het specifiek de verhuizing van uw IT-systemen. Uw IT-omgeving is immers het kloppend hart van uw bedrijf en daar wilt u zorgvuldig mee omgaan. Wij komen graag in een vroeg stadium met u in gesprek en helpen u de juiste keuzes te maken die passen bij uw wensen en behoeften. Wij begeleiden uw project van de inventarisatie tot en met de uitvoering.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor verhuizingen of migraties? Neem gerust contact met ons op.

Andere Diensten

kabelmanagement
Montage en installatie foto
werkplekreiniging foto

Neem contact met ons op
Say Hello!

Bent u op zoek naar mogelijkheden om een inspirerende en goed functionerende werkomgeving te realiseren? Gaat u binnenkort uw werkplekken verhuizen? Of heeft u een ander inrichtingsvraagstuk?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Uiteraard kunt u ons ook altijd even bellen of mailen.

14 + 8 =