Comatters Logo - improving workspaces

Kabelmanagement

Voor een functionele en prettige werkomgeving is goed kabelmanagement een vereiste. Hoewel draadloze technologie zich steeds verder ontwikkelt, ontkom je in de meeste werkomgevingen niet aan een enorme hoeveelheid kabels en snoeren.

Vaak investeren bedrijven wel in meubilair en aankleding van de ruimtes, maar vergeten zij de wirwar aan opladers, stroomsnoeren en datakabels. Het resultaat? Een rommelige uitstraling, stofnesten, struikelgevaar en risico op dataverlies. Dat kan anders!

Onze ervaren medewerkers kunnen alle kabels wegwerken en de snoeren netjes onder het bureau vastmaken. Zij maken daarbij gebruik van een uitgebreid assortiment producten.

Gratis proefplaasting aavragen

Wilt u ervaren hoe kabelmanagement uw werkomgeving kan verbeteren?
Vraag dan een gratis proefplaatsing aan.

 

De voordelen:

  • Kabels netjes weggewerkt onder het bureau
  • Een schonere werkomgeving
  • Overzichtelijke werkplekken
  • Geen struikelgevaar
  • Optimaal dataverkeer
  • Advies op maat
Installatie - montage - werkplekbekabeling - kabelmanagement
Kabelmanagement - monitorarm - kabelgeleiding - montage en installatie
Installatie - montage - werkplekbekabeling - kabelmanagement
Installatie - montage - werkplekbekabeling - kabelmanagement

Schoner, veiliger en betrouwbaarder

Slecht of niet weggewerkte kabels in uw werkruimte ogen niet alleen rommelig, maar kunnen ook voor allerlei narigheid zorgen. Tussen losliggende kabels op de vloer hoopt zich vaak een hoeveelheid stof op. Dat is niet goed voor de gezondheid van uw medewerkers en het verhoogt het risico op brand in uw gebouw. Daarnaast kunnen kabels gemakkelijk losgetrokken worden of er zelfs voor zorgen dat uw medewerkers struikelen.

Wanneer kabels niet of onzorgvuldig zijn weggewerkt of wanneer aansluitingen niet logisch gemaakt zijn, neemt de kans op beschadigingen toe. Dit kan leiden tot storingen, verlies van data en snelheid of zelfs kortsluiting.

Advies op maat

Geen enkele werkomgeving is hetzelfde. Wij geven u dan ook graag een advies op maat. Wij inventariseren uw behoeften en denken met u mee over de juiste oplossingen voor uw situatie. Wij zijn dé specialist op het gebied van kabelmanagement en zijn als geen ander in staat om u te helpen om een optimale werkomgeving te creëren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.

Andere Diensten

IT-Verhuizing en Migraties
Montage en installatie foto
werkplekreiniging foto

Neem contact met ons op
Say Hello!

Bent u op zoek naar mogelijkheden om een inspirerende en goed functionerende werkomgeving te realiseren? Gaat u binnenkort uw werkplekken verhuizen? Of heeft u een ander inrichtingsvraagstuk?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Uiteraard kunt u ons ook altijd even bellen of mailen.

15 + 1 =